Fruen fra Haven

Velkommen inn i Fruens verden. En verden som består av hagenettbutikk, blogging, fotografering, skriving av avisartikler, og mye annet. Er det noe du lurer på og som du ikke får besvart nedover på siden, er det bare å ta kontakt med oss. Klikk på knappen under og send oss en e-post.

KONTAKT OSS

Bloggposter

Her finner du et utdrag av vĂĄre bloggposter.

Fruen fra Haven - nettbutikk og blogg

HĂĄndsmidde hageredskaper

Vi fører hageredskapene til Dewit. Og det er av en grunn - ikke bare er de håndsmidde av solide materialer, men de er også noen av de beste redskapene i bruk. I alle fall etter vår smak. Og som om ikke det var nok, så har de livstidsgaranti. Så stor tro har vi på disse produktene!

GĂ… TIL REDSKAPER

Materiell til blomsterdekorasjoner

Har du en hobby-blomsterdekoratør i magen? Da har vi det du trenger for å komme i gang med dekorasjonene. Enten det er juledekorasjonene du ønsker å lage selv, eller du skal pynte i en konfirmasjon eller til en firmafest. Og det skal ikke så mye til før du setter prikken over i-en.

GĂ… TIL BLOMSTERBINDERI

SĂĄ- og planteutstyr til vĂĄrens plantefest!

Når våren kommer er det bare å finne frem alt så- og planteutstyr. Og er det noe du mangler, har vi det meste du trenger. Enten det er Burgon & Balls nyttige jordsold, runde eller kvadratiske stampere, eller prikle- og merkepinner i ulike størrelser. Ta en titt, og se hva du mangler.

GĂ… TIL SĂ…- OG PLANTEUTSYTR

NĂĄr hverdagen blir en fest og arbeidet blir til hobby!

Fruen fra Haven - nĂĄr hagen blir en livsstil

Blomstringstimen

Fruen fra Haven blomstrer nĂĄr hverdag blir til fest, arbeid blir til hobby, det hele kan formidles pĂĄ bloggen og noen produkter selges i nettbutikken.

Et stort utvalg vikletråder

Det ligger litt i ordet; blomsterbinderi. Det trengs noe å binde med. Og vi har tråder i alle farger og fasonger. Enten det er de tradisjonelle sorte og grønne vikletrådene, eller det er sølvfargede myrte- og bulliontråder. Valget er ditt.

GĂ… TIL BLOMSTERTRĂ…DER

Adventstiden

Advent er en herlig tid. Både fordi det nærmer seg jul, men også fordi det er en tid da det er lov å pynte litt ekstra. Tenne levende lys hver kveld, slappe av med en kopp varm te av egentørkede urter, fyre i peisen, og legge planer for årets juleforberedelser.

GĂ… TIL ADVENTSPRODUKTER

Bind dine egne julekranser

Å lage sine egne kranser er ikke vanskelig. Hos Fruen fra Haven finner du et stort utvalg halmkranser i ulike størrelser. Disse kan du bruke både til dør- og bordkranser. 

GĂ… TIL KRANSER

Lag et blomstrende lysfat

Med våre flyteringer og -kopper i glass kan du lage en lekker og levende dekorasjon på 1-2-3. Legg ett telys i hver flytekopp og dandér flyteringene rundt i fatet. Klipp stilkene på blomstene akkurat så lange at de ikke når ned i bunnen, men trekker godt med vann. Tenn lysene og nyt synet!

GĂ… TIL LYSHOLDERE

Savner du noe?

Er det noe du savner i vår butikk? Gi oss beskjed, så skal vi se om ikke vi kan få tak i det for deg.